Skip to content

Απόκριες με CoMA residents, Perc και Stef Mendesidis!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Το Σάββατο 5 Μαρτίου, το CoMA παρουσιάζει τους Perc και Stef Mendesidis σε ένα υψηλών εντάσεων αποκριάτικο, techno πάρτι στην αίθουσα Ω2 του Ωδείου Αθηνών. Μαζί τους οι residents του CoMA, Jerm & Mr.M, ιδρυτές της δισκογραφικής εταιρίας και ομάδας Analogue με πολυετή παρουσία, ποικίλη δραστηριότητα στην αθηναϊκή dance σκηνή, ποιοτικές μουσικές παραγωγές και πολλαπλές εμφανίσεις – δείγματα γραφής σε techno events τα τελευταία 10 και πλέον έτη.

Perc

Ο Perc ή κατά κόσμον Ali Wells αποτελεί σημείο αναφοράς για την ηλεκτρονική dance σκηνή, DJ με διεθνή αναγνώριση, ιδιοκτήτης του label Perc Trax και ταυτόχρονα ένας από τους πιο σεβαστούς παραγωγούς της techno του σήμερα. Έχει καθιερωθεί σαν μια από τις πιο ευρηματικές περσόνες της techno, αναμιγνύοντας τον τωρινό ήχο, μέσω της εμπεριστατωμένης γνώσης του πάνω στην ηλεκτρονική μουσική, με τον παρελθοντικό για να δημιουργήσει κάτι νέο και μοναδικό.

Με κυκλοφορίες ανά τακτά διαστήματα σε πρωτοπόρα Label της σκηνής όπως η CLR, Kompakt, Stroboscopic Artefacts, Sleaze Records και συνεργασίες με εξέχουσες προσωπικότητες της ηλεκτρονικής σκηνής και όχι μόνο όπως Truss, Randomer, Manni Dee, Sawf, Ghost In The Machine, Einstrurzende Neubauten, Passarella Death Squad κ.α., θεωρείται όσο ασυμβίβαστος, άλλο τόσο και μοναδικός.

Stef Mendesidis

Γεννημένος στην Σοβιετική Ένωση και μεγαλωμένος στην Ελλάδα, ο Stef Mendesidis πέρασε τα νεανικά του χρόνια στην Θεσσαλονίκη όπου ο ενθουσιασμός του για τον πρώιμο techno ήχο και τα local raves της πόλης προαποφάσισαν για τον ίδιο το μελλοντικό του μονοπάτι. Λίγο μετά τα 20 του χρόνια μετακόμισε στην Μόσχα όπου και έκανε τα πρώτα του βήματα στα clubs της πόλης.

Το 2013 έγινε resident στο θρυλικό πλέον Monasterio club το οποίο μόλις είχε ανοίξει τις πόρτες του στους αυθεντικούς technoheads της Μόσχας.Έχοντας μοιραστεί το booth με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες της techno σκηνής τελειοποίησε την τεχνική και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προκύψει, στο επίπεδο της μουσικής παραγωγής, ο ξεχωριστός και γρήγορα αναγνωρίσιμος ήχος του.

Κατά τη διαδικασία της μουσικής παραγωγής χρησιμοποιεί την αναλογικού τύπου τεχνική του one take recording, παραμένοντας πιστός στις αρχές της live techno παραγωγής. Η μουσική του έχει κυκλοφορήσει μέσω των πασίγνωστων δισκογραφικών Clergy (Cleric) και Klockworks (Ben Klock).

Σήμερα, ο Stef θεωρείται ένας από τους πιο αναγνωρισμένους djs της εποχής μας και τα gigs του μένουν χαραγμένα στη μνήμη του κοινού. Η ροή του set του καθορίζεται από straight forward techno ξεσπάσματα και ατελείωτες δυναμικές μεταβολές στον ήχο οι οποίες προσφέρουν στους ravers μια μοναδική εμπειρία.

______________________

Πληροφορίες
Ημερομηνία: Σάββατο 5 Μαρτίου (05/03/2022)
Τοποθεσία: Ωδείο Αθηνών, αίθουσα Ω2
Ώρα έναρξης: 23:00

Εισιτήρια
Προπώληση: 20€
Πόρτα: 25€
Περιορισμένα, στο χώρο του booth: 30€
Ηλεκτρονικά μέσω viva.

Ηχητική και φωτιστική κάλυψη: Rm Audio Greece

Βρείτε το event και στο facebook!

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Fabrizio De Santis | Beater Tapes
Ο Βασίλης Μπαμπούνης έχει κάτι «Μυστικά Ομορφιάς» να δείξει!