Skip to content

Με ποιες σειρές κολλήσατε το 2018; Τα αποτελέσματα!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Πριν από λίγες μέρες, σας ζητήσαμε να κάνετε μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, και να μας πείτε με ποιες σειρές κολλήσατε. Τα ψηφοδέλτια ρίχτηκαν, οι κάλπες έκλεισαν, η καταμέτρηση έγινε! Πάμε, λοιπόν, να δούμε το Top5 των σειρών που σας ώθησαν σε τέτοια μήκη binge watching, που θα έλεγε κανείς ότι φοβόσασταν πως θα σας έπαιρναν την τηλεόραση ξαφνικά και δεν θα μπορούσατε να τελειώσετε τη σειρά.

to binge watch [binj-woch] verb (used with object): to watch (multiple videos, episodes of a TV show, etc.) in one sitting or over a short period of time


Nο.5

Chilling Adventures of Sabrina

Η συγκεκριμένη σειρά του Netflix ήρθε ξαφνικά από εκεί που δεν την περιμέναμε και κατάφερε να μας ενθουσιάσει. Περιγράφοντας τη ζωή της έφηβης μάγισσας Sabrina με τη χαρακτηριστική αισθητική των κόμικς Archie και την πολύ πιο σκοτεινή πλευρά που εν τέλει κάθε μάγισσα, μικρή η μεγάλη οφείλει να έχει, η σειρά μας έκανε να δούμε και τα 10 της επεισόδια (καθώς και το 11ο Christmas special) με μια ανάσα.

Nο. 4

Westworld

Η πολύ-αναμενόμενη 2η σεζόν της μεγάλης παραγωγής του HBO, μας μεταφέρει λίγες ώρες από το τέλος της 1ης, μετά την αιματηρή δολοφονία του συμβουλίου Delos. Η 1η σεζόν νομίζω ενθουσίασε τον καθένα και ρουφήξαμε με το καλαμάκι κάθε γρίφο και twist στην πλοκή που μας άφηνε στο τέλος του επεισοδίου με την αίσθηση ότι δεν καταλάβαμε τίποτα.  Καθώς φαίνεται όμως, η 2η σεζόν δεν πάτησε στα χνάρια της και δεν κατάφερε να κρατήσει το κοινό καθηλωμένο μέχρι το τέλος.

Nο. 3

Black Mirror

Η σειρά του Netflix που κατάφερε να μας ρίξει σε κατάθλιψη όπως καμία άλλη, μετράει πλέον τέσσερις σεζόν και μια την ταινία «Black Mirror: Bandersnatch» που ήρθε λίγο πριν φύγει το 2018. Μια ταινία όπου θεατής συμμετέχει ενεργά στην ιστορία, διαλέγοντας πως θέλει να εξελιχθεί και τι θέλει να δει παρακάτω.

Nο. 2

Stranger Things

Άλλη μια σειρά που μας κέρδισε από την πρώτη μέρα. Τί μπορεί να ήταν αυτό μας έκανε να την αγαπήσουμε; Μάλλον ο συνδυασμός όλων των στοιχείων της, με τους αξιαγάπητους και θαρραλέους χαρακτήρες, μικρούς και μεγάλους, τη ‘80s αισθητική που διέπει ολοκληρωτικά τη σειρά, κάνοντας τον καθένα να απορεί πως γίνεται να γυρίστηκε το 2016 και όχι το 1986, μέχρι τους κακούς και μοχθηρούς του «παραμυθιού» που δίνουν την ευκαιρία στους ήρωες να λάβουν δράση. Αυτός είναι και ο σκοπός υποθέτω.

Nο. 1

La Casa de Papel

Νομίζω καμία σειρά δεν περιγράφει καλύτερα την έννοια του κολλήματος για το 2018 όπως το La Casa de Papel, που εξαπλώθηκε με ρυθμούς που είχαμε να δούμε από το Game of Thrones. Από ένα σημείο και μετά, δεν υπήρχε σχεδόν κανείς που να μην την έχει δει και να μην έχει ενθουσιαστεί, που να μην είχε σιγοτραγουδήσει το “Bella ciao-bella ciao-bella ciao ciao ciao” και που να μην είχε αγαπήσει-μισήσει τον Berlin. Μένει λοιπόν, να δούμε αν και η επόμενη σεζόν θα μας κρατήσει το ίδιο καθηλωμένους.

AUTHOR

Άννα Κορωνιώτη

Έχει μια αγάπη, εξ απαλών ονύχων, για τη συγγραφή, τη λογοτεχνία, τη μουσική και αυτά τα πλασματάκια που γαβγίζουν. Αν μπορούσε να πίνει καφέ αντί για νερό, θα το έκανε.

Loading...
Zero Waste Lab: Ένα πρωτοποριακό κέντρο κυκλικής οικονομίας στην καρδιά της Θεσσαλονίκης!
Αυτές είναι οι αργίες για το 2019!