Skip to content

Η Anastasia Kristensen θέλει να μας θυμίσει τι σημαίνει πραγματικά η techno!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Το Σάββατο 30 Νοεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά την Anastasia Kristensen για ένα πολυαναμενώμενο dj set στο επόμενο event της ομάδας Synthetic. Χαρακτηρίζεται για τα αντισυμβατικά και γεμάτα ενέργεια sets της, επιλέγοντας ρυθμούς που προσφέρουν όλα εκείνα τα θετικά vibes που χρειάζεσαι για μια τονωτική βραδιά στο dancefloor. Χωρίς δισταγμό επιστρατεύει «προκλητικά» vocals, την κρυμμένη ορμή των synths ή κάτι πιο βαρύτονο στην πιο καυτή στιγμή, ώστε να συμβαδίσουν άφοβα με rave ηχους, αιχμηρή electro και την εκρηκτική techno για την οποία αναγνωρίζεται.

Έχει παίξει μεταξύ άλλων σε χώρους όπως Bassiani, Printworks, Tresor, ://about blank και στο Extrema Outdoor για το Exhale, ενώ μουσικά έχει παρουσιάσει ένα mix για το Resident Advisor, συμμετείχε στην συλλογή της Mord Herdersmat part 9-15 και συνέχισε δίνοντας στην τελευταία της κυκλοφορία, το “MAXIMA”. Εκτός από τις παραπάνω εμφανίσεις, έχει δύο μαγνητοσκοπημένα Boiler Room και ένα εξαιρετικό live set για λογαριασμό του DJ Mag, με άψογες επιλογές και mixing. Και για καλύτερη προετοιμασία, παρακάτω θα βρείτε 7 σύντομες ερωτήσεις που της έκανε ο Θωμάς Παπαχρήστου, αποδεικνύοντας πως είναι ένα όνομα που -σίγουρα- αξίζει να δεις και να βάλεις στην λίστα σου!

Το μουσικό στιλ

Είναι άγριο, ατίθασο και διαστροφικό. Δεν θα ήθελα κάποιος που με ακούει να βαρεθεί. Θα το ανακαλύψετε και στο πάρτι!

Οι συνεργασίες

Θα παίξω σε b2b με τον DJ Bone, μιας και τα γούστα μας ταιριάζουν. Και επίσης θαυμάζω πραγματικά τον Mall Grab. Έχω κάνει και κάποια remix, όπως για τον Locked Groove το οποίο μπορείτε να βρείτε εδώ!

Η σύγχρονη techno

Υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για φαντασμαγορικά και μεγάλα show, αλλά νιώθω πως η underground σκηνή επιστρέφει και ανθίζει όπως ποτέ πριν. Βρίσκεις ολοένα και περισσότερα κρυφά πάρτι απ’ ότι δύο χρόνια πριν.

Η εμφάνιση που σου «έμεινε»

Οι πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις έγιναν στο Exit Festival στην Σερβία και στο Awakenings στο Άμστερνταμ. Και όχι γιατί είναι τεράστια, απλώς τα θυμάμαι για την τρομερή ενέργεια και την υποστήριξη από τον κόσμο.

Οι νέες κυκλοφορίες

Το EP “Maxima” κυκλοφόρησε στις 22 Νοεμβρίου και φτιάχτηκε σε διαφορετικές περιστάσεις και καταστάσεις. Είμαι πολύ χαρούμενη με τον τρόπο που όλα αυτά συνδέθηκαν. Βγήκε μέσω της Houndstooth και μπορείτε να ακούσετε δύο από τα τέσσερα κομμάτια εδώ.

Το κάτι διαφορετικό

Λατρεύω το κλασσικό μπαλέτο. Μπορώ να βλέπω όλη την ημέρα!

Το ντεμπούτο στην Ελλάδα

Δεν έχω βρεθεί στην χώρα ούτε σαν τουρίστας, οπότε είμαι απίστευτα ενθουσιασμένη. Είναι ευκαιρία για μια καλή γεύση από την κουλτούρα, αλλά και το ελληνικό κοινό.

______________________
Synthetic w/ Anastasia Kristensen & The Hacker

Line Up:
The Hacker (Dark Entries, Minimal Wave/ FR)
Anastasia Kristensen (Arcola / DK)
Thomas Numan & George Kouros (Synthetic)

Σάββατο 30 Νοεμβρίου
The Host , Πάικου 4

Ώρα έναρξης 23:30

150 ‘early bird’ εισιτήρια των 10ευρώ στα:
https://app.cometogether.network/event/2
Viva.gr ( https://www.viva.gr/tickets/music/the-host/synthetic-w-anastasia-kristensen-the-hacker/
και το πανελλαδικό δίκτυό των Seven Spots, Καταστήματα Wind

Hard copy εισιτήρια:
Stereodisc, Αριστοτέλους 4
Rusty Razors Barber Crew, Ναυαρίνου 2

Hard copy εισιτήρια:
Stereodisc Record Shop, Αριστοτέλους 4
WE, Λεωφόρος Γ’ Σεπτεμβρίου & Λαμπράκη
Rusty Razors Barber Crew, Ναυαρίνου 2

Visuals : MinimalicQuantum
Stage Deco: Jim Albanidis

Loading...
Η εντυπωσιακή περίπτωση του Νίκου Σκαλκώτα και οι λόγοι που το 2019 αφιερώθηκε στο έργο του!
71 φωτογραφίες του Stanley Kubrick από τη Νέα Υόρκη των 40’s!