Skip to content

Γιάννης Αγγελάκας & Παύλος Παυλίδης Live στη σκηνή του πολυχώρου WE!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

Aggelakas_Pavlidis_Tour_Kentriki

Δύο κορυφαία ονόματα της ελληνικής ροκ σκηνής, με πολλά χιλιόμετρα live σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους και πολυπληθές, πιστό κοινό που τους ακολουθεί παντού και διαρκώς εμπλουτίζεται από «φανς» της νέας γενιάς. Δύο εμβληματικές φιγούρες του εγχώριου ροκ γίγνεσθαι, ο Γιάννης Αγγελάκας και ο Παύλος Παυλίδης κάνουν αυτό το φθινόπωρο το όνειρο όλων μας πραγματικότητα. Βγαίνουν μαζί στον δρόμο και ανεβαίνουν στο ίδιο stage σε 4 πόλεις προσκαλώντας μας «από γιορτή σε γιορτή».

Χρόνια το περιμέναμε και ήρθε η στιγμή να το ζήσουμε! Τους αγαπάμε και τους ακολουθούμε όλα αυτά τα χρόνια και στις προσωπικές τους πορείες.

Τον Γιάννη Αγγελάκα, που όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στο μουσικό μας χάρτη, δεν έπαψε ποτέ να είναι δημιουργικός, ανατρεπτικός και κυρίως ανήσυχος όπως ακριβώς και η μπάντα του, οι 100°C. Τα τελευταία χρόνια ταξιδεύει μαζί τους και παρέα πειραματίζονται, γελάνε, γράφουν, σβήνουν.

bad982cb-7561-45de-bce6-73aa3c13b812

Στις συναυλίες τους θα παρουσιάσουν τα “Ήσυχα τραγούδια για ανέμελα λιβάδια”, τον δίσκο που κυκλοφόρησαν πρόσφατα και με τον οποίο ταξίδεψαν σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Ευρώπης. Δίπλα όμως στα νέα τους τραγούδια θα υπάρχουν φυσικά επιλογές από όλη την πορεία του Γιάννη Αγγελάκα, από τις Τρύπες έως σήμερα.

Οι πιο αγαπημένες μελωδίες και οι πολυτραγουδισμένοι στίχοι του Παύλου Παυλίδη, λόγια και τραγούδια που έχουν γράψει την ιστορία τους στην ελληνική μουσική και έχουν χαραχθεί βαθιά μέσα μας αποτελούν το μοτίβο πάνω στο οποίο κεντάει κάθε συναυλία του. Ο Παύλος στο κέντρο και η παρέα του ολόγυρα, οι B-Movies να στήνουν live υψηλής έντασης. Αυθεντικές rock ‘n’ roll συναυλίες, με τραγούδια τόσο από την αξέχαστη εποχή των Ξύλινων Σπαθιών όσο και από τα μεταγενέστερη πορεία του Παύλου, υπόσχονται και τώρα, στις τέσσερις συναντήσεις τους επί σκηνής με τον Γιάννη Αγγελάκα.

Η συνάντησή τους επί σκηνής είναι το γεγονός αυτού του φθινοπώρου. Όπως το λέει ο τίτλος της: Από γιορτή σε γιορτή. Υπόσχεση και πρόσκληση μαζί. Απρόσμενες διασκευές και απρόβλεπτες συμπράξεις. Κι όλοι μαζί μετά θα διηγούμαστε…ιστορίες που ίσως έχουν συμβεί…

b9c6f7ee-d9e0-4cb4-8741-0bdd7b210693

Οι πόρτες ανοίγουν: 20:00
Ωρα Έναρξης: 22:00

Πολυχώρος Πολιτισμού WE
Λεωφόρος 3ης Σεπτεμβρίου & Γρ. Λαμπράκη
54636, Θεσσαλονίκη
Τηλ. (+30) 2310 284 700

Εισιτήρια:
10 (early bird) αφορά περιορισμένο αριθμό θέσεων, και όταν συμπληρωθεί η τιμή θα μετατραπεί αυτόματα στην τιμή προπώλησης που είναι 12€

Η προπώληση των εισιτηρίων (hard copy) σε φυσικά σημεία ξεκίνησε. Σημεία :
– Stereodisc Record Shop (Αριστοτέλους)
– Rover Bar (Λαδάδικα)
– Σάρωθρον Cafe Bar (Λαδάδικα)
– Musicland (Ναυαρίνου – Μητροπόλεως)
– Πολυχώρος WE (Πανεπιστήμια) *από 15 Σεπτεμβρίου.
Κόστος εισιτηρίου: 12€
Ταμείο: 14€

Μουσικοί
B-movies: Τόλης Δεληγιάννης στο μπάσο, Ορέστης Μπενέκας στα πλήκτρα, Δημήτρης Οικονόμου στα τύμπανα, Αλέκος Βουλγαράκης στην ηλεκτρική κιθάρα
Ηχοληψία: Παναγιώτης Ριζόπουλος

100°C: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αλέξης Αρχοντής στα τύμπανα, Γιάννης Σαββίδης στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργος Αβραμίδης στην τρομπέτα, James Wylie στο σαξόφωνο.
Επιμέλεια ήχου: Γιώργος Ταχτσίδης.

Παραγωγή:
Novel Vox // Τηλ. 210 6452420 // www.novelvox.com.gr
Επικοινωνία – Προβολή στα media
Χαρά Ζούμα | 210 3224765| [email protected]
zuma COMMUNICATIONS

Γιάννης Αγγελάκας:
Site: http://bit.ly/2ty5A06
Official FB: http://bit.ly/2eJMx0w
Youtube: https://goo.gl/BDXpGJ

Παύλος Παυλίδης: 
Fb: http://bit.ly/2uSIlSe
Youtoube: http://bit.ly/2eKowWP

posterJul17

Loading...
O Gramatik επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη!
Ο Michael Kiwanuka έρχεται στο Fix Factory of Sound!