Skip to content

7 λόγοι για τους οποίους πρέπει να βρεθείς στο διήμερο opening party του Ρομάντσο Club!

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Από τώρα, ήδη, αρχίζεις και σκέφτεσαι το Σαββατοκύριακο. Τι θα κάνεις, που θα πας, ποιος παίζει εδώ, ποιος παίζει εκεί, τι events τρέχουν στην πόλη… Τέτοια διλλήματα δε χρειάζεται να τριβελίζουν το μυαλό σου αυτό το “Παρασκευοσάββατο”, γιατί ανοίγει επίσημα το club του Ρομάντσο, επαναπροσδιορίζοντας την club εμπειρία στην πόλη της Αθήνας.

Λειτουργώντας αντανακλαστικά σε όλη αυτή τη φρασεολογία σχετικά με την κατάσταση της μουσικής και την απουσία χώρων φυσικής συνάντησης των απανταχού μουσικόφιλων, το Ρομάντσο συνεργάζεται με δυναμικούς μουσικούς και παραγωγούς από όλον τον κόσμο, δημιουργώντας ένα νέο σημείο αναφοράς για την αθηναϊκή διασκέδαση.  Το καλό clubbing επιστρέφει στο χώρο του Ρομάντσο και στη συνέχεια ακολουθούν 7 λόγοι, για τους οποίους εσύ πρέπει να παρευρεθείς την Παρασκευή και το Σάββατο, στην οδό Αναξαγόρα .

  1. Δύο stages για μια πολυσυλλεκτική μουσική εμπειρία. Ο χώρος του Ρομάντσο αναδιαμορφώθηκε και πλέον διαθέτει 2 stages, εξοπλισμένα με Funktion One ηχοσύστημα και υπερσύγχρονα reactive visuals, για να σε κάνει να ευχαριστηθείς στο έπακρο αυτή τη νέα εμπειρία clubbing.
  2. Τα decks της Παρασκευής αναλαμβάνουν οι Αμερικανοί Traxx και Maurice Fulton, μαζί με τους residents του Ρομάντσο, Paul Bennett, Sepho και Chris Kontos, καθώς και ο Miltiades. House και Techno μουσικές θα έχουν την τιμητική τους, οπότε φοράτε άνετα παπούτσια γιατί δεν προβλέπεται αποχώρηση από το dancefloor. Η ορμητική δύναμη που θα προέρχεται από τα ηχεία, θα σε κάνει να χορεύεις μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
  3. Juan Atkins. Ένας λόγος από μόνος του για να είσαι κι εσύ το Σάββατο στο ξέφρενο party του Ρομάντσο. Από πολλούς, του έχει αποδοθεί ο χαρακτηρισμός «νονός της Techno» και άλλοι τον θεωρούν ένα από τα ιερά τέρατα της Techno σκηνής του Detroit. Με το ένα ή το άλλο προσωνύμιο, ο Juan Atkins αποτελεί σίγουρα την εγγύηση για την απόλυτη club εμπειρία. Σάββατο βράδυ, λοιπόν, στο dancefloor του Ρομάντσο, η δική σου ενέργεια συναντά την πειραματική – φουτουριστική εμπειρία που προσφέρουν τα ηχητικά κύματα από την κονσόλα του Atkins.
  4. To “line up” του Σαββάτου συμπληρώνουν οι residents του Ρομάντσο, Paul Bennett, Morah και Winjer, ενώ on board θα βρίσκονται και οι Linny Berret και SRJ. Ονόματα, που ξέρουν τι θα πει επικό party, είναι έτοιμα να αλλάξουν τη σκηνή του αθηναϊκού ξεφαντώματος .
  5. Θα γνωρίσεις κόσμο. Το dancefloor του Ρομάντσο δεν προσφέρεται μόνο για χορό, αλλά και για «κοινωνική δικτύωση». Όλοι οι μουσικόφιλοι και τα party animals θα βρίσκονται εκεί. Θα ακούσεις ενδιαφέρουσες απόψεις για τη μουσική, για την τέχνη, για καλλιτέχνες, για την μονοτονία της αθηναϊκής νύχτας. Μια μεγάλη παρέα αναμένεται να γεννηθεί στο club του Ρομάντσο. Εσείς θα απουσιάζετε;
  6. Νοσταλγία για εκείνα τα θρυλικά parties που άκουγες, αλλά δεν πρόλαβες. Τα πράγματα έχουν αλλάξει και η διασκέδαση έγινε πιο συμβατική. Αυτή η συμβατικότητα, όμως, που ακροβατεί στα όρια της βαρεμάρας, πρόκειται να αλλάξει με την καθιέρωση του club του Ρομάντσο. Ήρθε η ώρα να βιώσεις το απόλυτο «Athens by night», στην οδό Αναξαγόρα 3-5.
  7. Ξέρετε εσείς κάποιο άλλο event, που μπορεί να επισκιάσει αυτό του Ρομάντσο; Γιατί εγώ δεν ξέρω. So, just be there! H καρδιά της αθηναϊκής διασκέδασης χτυπά στo dancefloor του Ρομάντσο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Romantso
Anaxagora 3-5
Athens, 10552
T: 216 7003325
W: http://www.romantso.gr/
F: https://www.facebook.com/biosromantso/events

AUTHOR

Βικτώρια Γκουντώνη

Ζει με τη μουσική και για τη μουσική. Φοράει συνήθως μαύρα, γελάει ακατάπαυστα, κάνοντας γκριμάτσες, ή μιλάει για ένα τραγούδι που ψάχνει να βρει.

Loading...
Η καλύτερη διασκευή του “Girls Just Wanna Have Fun” κυκλοφόρησε σήμερα!
Η Αίγλη φιλοξενεί το Synthetic Sundays και στήνει το ιδανικό απογευματινό party!