Skip to content

4 χρόνια Synthetic αρκούν για να τα γιορτάσεις με ένα τέτοιο party!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Τέλη του 2014. Ένα καινούργιο project με την ονομασία Synthetic εμφανίστηκε στον χάρτη. Έδωσε άμεσα το στίγμα του και την χαρακτηριστική του αισθητική. Στον πρώτο κιόλας χρόνο του, κατάφερε να επιτύχει μια ιστορική συνάντηση δύο θρύλων του Detroit επί σκηνής, των Robert Hood και Juan Atkins.

Μέσα σε αυτά τα χρόνια υπήρξαν μεγάλες χαρές, συγκινήσεις αλλά και αρκετές δυσκολίες. Στις δυσκολίες κάποιοι απογοητεύονται και αποχωρούν, ενώ άλλοι πεισμώνουν και έρχονται ακόμα πιο κοντά!  Πάντως σε αυτή την πορεία, το όραμα ενός τελείως ανεξάρτητου mobile party που μοναδικό σκοπό έχει να παρουσιάσει μουσικά ότι πιο φρέσκο αλλά παράλληλα και διαχρονικό, παρέμεινε αναλλοίωτο και αδιαπραγμάτευτο. Έτσι λοιπόν μέχρι και σήμερα παρουσιάστηκαν σε 45 events τουλάχιστον 50 διεθνείς καλλιτέχνες με κάποιους σπανιότατους συνδυασμούς , σε 16 διαφορετικούς χώρους.

Ανάμεσα του ξεχωρίζουν θρύλοι όπως οι Surgeon, Moodyman, DVS1, Robert Hood (όλοι τους για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη), άλλες σταθερές αξίες (Gerd Janson, Roman Flügel, Steffi, Vril, Function, Legowelt, Delano Smith, Objekt, Vakula, Patrice Scott, XDB) αλλά και κάποιοι super fresh καλλιτέχνες που έχουν κερδίσει τη θέση τους στην ελίτ της σκηνής παγκοσμίως (Peggy Gou, Mall Grab, Helena Hauff, Palms Trax).

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου. Το Synthetic συμπληρώνει αισίως τα 4 χρόνια του και το γιορτάζει με ένα τεράστιο party στο αγαπημένο μας WE. Σε αυτό παρουσιάζει ένα μεγάλο line up με έντονο το άρωμα του Detroit. Οι εκρηκτικοί Octave One παρουσιάζουν το νέο αναλογικό τους live. O , κατά πολλούς πιο τεχνικός techno / house Jockey στον κόσμο DJ Bone, έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για ένα περίτεχνο και super χορευτικό set.

Στην συμπλήρωση των τεσσάρων ετών, γιορτάζουμε την αισιοδοξία για το μέλλον, που φαντάζει πλέον πιο ευοίωνο. Κυρίως καλεσμένοι μας είναι οι Octave One και ο Dj Bone. Aμφότερα τα acts προέρχονται από τη γενέτειρα της Techno, το Detroit. Οι μεν Octave One είναι πασίγνωστοι τόσο για το τεράστιο anthem που όλοι μας έχουμε χορέψει (Blackwater), αλλά και το full energy αναλογικό τους live.

Ο DJ Bone είναι, δίχως ίχνος υπερβολής, ότι καλύτερο έχει βγάλει η σκηνή του Detroit τα τελευταία 10 χρόνια! Με δισκογραφία από το 1996, αφοσίωση στην ανεξάρτητη εταιρεία του (Subject Detroit) αλλά κυρίως και τα αμίμητα skills που κάνουν τα 4 decks να φαίνονται λίγα, έρχεται στη Θεσσαλονίκη για πρώτη φορά.

Τη βραδιά ανοίγουν και κλείνουν oι residents του project και ο Jiles John από το Street Outdoors.


Line up:
Octave One – live (430 West)
DJ Bone (Subject Detroit)
Thomas Numan (Synthetic) b2b Denny Trajkov (Mosaik Kollektif)
George Kouros (Synthetic)
Jiles John (Street Outdoors)

Visuals: Pixels On Space

Πολυχώρος WE
Λεωφόρος Γ’ Σεπτεμβρίου & Λαμπράκη
www.weskg.gr
Ώρα έναρξης: 23:00

Eισιτήρια: 10€ – 100 Early bird tickets.
Διαθέσιμα αποκλειστικά στο Viva.gr (www.bit.ly/synthetic-anniversary)
– Το πανελλαδικό δίκτυο των φυσικών σημείων πώλησης: Seven Spots, Καταστήματα Wind, Βιβλιοπωλείο Ευριπίδης, Viva Kiosks (Σύνταγμα & Τεχνόπολις), Reload Stores
– Τηλεφωνικά στο 11876

2η φάση προπώλησης: 12€ (150 limited ή έως 22 Νοεμβρίου)
3η φάση προπώλησης: 15€ 
Στην είσοδο 18€

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Οι Bluebeat Company και οι DynaMind Big Band στον πολυχώρο WE | Κερδίστε Προσκλήσεις
Ο Σίμος Κακάλας μεταφέρει Brecht στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού!