Skip to content

Ο Κιάνου Ριβς στον νέο John Wick, η υπέροχη Σαρλίζ Θερόν και άλλες 4 ταινίες!

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

Illustration: Ειρήνη Ντελή

Πέντε νέες ταινίες και μια επανακυκλοφορία βγαίνουν αυτήν την εβδομάδα στις αίθουσες, λίγο πριν ο καιρός κλείσει τις χειμερινές αίθουσες και επιτρέψει να ανοίξουν όλοι οι θερινοί κινηματογράφοι.

Μια Αγάπη Ανέφικτη/Un Amour Impossible

Γαλλία, Βέλγιο, 2018 | 135′

Σκηνοθεσία: Κατρίν Κορσινί
Με τους: Βιρζινί Εφιρά, Νιλς Σνάιντερ

Τέλη δεκαετίας 1950. Η Ρασέλ, μια απλή υπάλληλος γραφείου, συναντάει τον Φιλίπ, έναν λαμπρό νέο αριστοκρατικής οικογένειας. Από τον σύντομο, αλλά παθιασμένο τους έρωτα γεννιέται η Σαντάλ. Με τον Φιλίπ να αρνείται τον γάμο λόγω διαφοράς κοινωνικής τάξης, η Ρασέλ αναγκάζεται να μεγαλώσει μόνη την κόρη της. Αρχίζει τότε ο μεγάλος αγώνας μιας ερωτευμένης όσο και περήφανης μάνας για την επίσημη αναγνώριση της κόρης της. Η Κατρίν Κορσινί διασκευάζει το best – seller της Κριστίν Ανγκότ με δύο λαμπερούς πρωταγωνιστές: την Βιρζινί Εφιρά και τον Νιλς Σνάιντερ.

Αθήνα: Ιντεάλ, Νιρβάνα 1 & 2 Cinemax, Αελλώ Cinemax, Λιλά Digital Cinema (Θερινός), Διάνα, Κηφισιά Cinemax 3, Cinerama Digital cinema, Βάρκιζα, Αίγλη 3D Digital, Αλεξάνδρα Θερινός, Νανά Cinemax

Θεσσαλονίκη: Σινέ Ελληνίς (θερινός)


Sugartown/Για μια Χούφτα Ψήφους

Ελλάδα, 2019 | 73′

Σκηνοθεσία: Κίμωνας Τσακίρης

Ο έκπτωτος δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος καταφέρνει, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές, να του επιτραπεί να θέσει ξανά υποψηφιότητα για το ανώτατο αξίωμα της πόλης. Αποφασισμένος να νικήσει οριστικά τους αντιπάλους του και «να μην ξαναπατήσουν στην πόλη», βάζει σε λειτουργία τα όπλα που τον κρατούν εδώ και 12 χρόνια απόλυτο άρχοντα της περιοχής. Ο Κίμωνας Τσακίρης κλείνει την τριλογία της Ζαχάρως με το τελικό, απίστευτο κι όμως αληθινό κεφάλαιο.

Αθήνα: Δαναός, Μικρόκοσμος


John Wick: Κεφάλαιο 3/John Wick: Chapter 3 – Parabellum

ΗΠΑ, 2019 | 130′

Σκηνοθεσία: Τσαντ Σταέλσκι
Με τους: Κιάνου Ριβς, Ίαν Μακ Σέιν, Χάλι Μπέρι, Άζια Κέιτ Ντίλον

Ο Τζον Γουίκ σκοτώνει ένα εξέχον μέλος μιας σκιώδους διεθνούς αδελφότητος και αυτόματα γίνεται στόχος για τους πιο αδίστακτους και σκληρούς εκτελεστές του κόσμου. Επικηρύσσεται για 14 εκατομμύρια δολάρια και πλέον σε κάθε του βήμα συναντά και έναν αποφασισμένο δολοφόνο. Τρίτη περιπέτεια για τον Τζον Γουίκ. Το ίδιο εντυπωσιακή, ποπ και καλτ όσο και οι προηγούμενες.

Αθήνα: Γαλαξίας, Αελλώ Cinemax, Novacinema Odeon Μαρούσι, Village 15 Cinemas @ The Mall, Τρία Αστέρια 3D Digital, WestCity Cinemas, Λάμπρος Κωνσταντάρας – Ρένα Βλαχοπούλου, Village Shopping And More, Ζέα Digital Cinema, Σινέ Σελήνη (Θερινός), Σπόρτιγκ Digital Cinema, Odeon Starcity – Λ. Συγγρού, Village 9 Cinemas @ Faliro, Βάρκιζα, Town Cinemas (πρώην Cinepolis), Αίγλη 3D Digital, Νανά Cinemax, Αλόμα (Θερινός), Village Cinemas Athens Metro Mall – Ag. Dimitrios, Odeon Escape (πρώην Ster Cinemas Ίλιον), Ωρωπός 3D Digital Cinema (Θερινός), Village Cinemas Παγκράτι, Αμύντας

Θεσσαλονίκη: Village Center, Odeon Πλατεία, Odeon Μακεδονία, Cineplexx One Salonica


Μια Απίθανη Σχέση/Long Shot

ΗΠΑ, 2019 | 125′

Σκηνοθεσία: Τζοναθαν Λεβάιν
Με τους: Σεθ Ρόγκεν, Σαρλίζ Θερόν, Μπομπ Όντενκερκ, Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ

Εκείνος, συγγραφέας σκληρών πολιτικών λόγων με ταλέντο στους μπελάδες. Εκείνη, κορυφαία διπλωμάτης με ταλέντο σε… όλα. Oταν ο Φρεντ Φλάρσκι ξανασυναντάει τον πρώτο του έρωτα που τυχαίνει να είναι επίσης Υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, τη Σάρλοτ Φιλντ, την γοητεύει με το αυτοσαρκαστικό του χιούμορ και τις αναμνήσεις του από τον νεανικό της ιδεαλισμό. Καθώς εκείνη είναι έτοιμη να βάλει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο, προσλαμβάνει τον Φρεντ για να δώσει ζωντάνια στους προεκλογικούς της λόγους και η παράφορη χημεία τους οδηγεί σε ένα παράνομο, αστείο και επεισοδιακό ειδύλλιο ανά τον κόσμο δίνοντας νέο νόημα στην έννοια «διεθνείς σχέσεις». Η απερίσκεπτη ανεμελιά του Φρεντ όμως θα μπορούσε να καταστρέψει την καμπάνια πριν καν ξεκινήσει… Σαρλίζ Θερόν και Σεθ Ρόγκεν στο αταίριαστο ζευγάρι που πάντα θέλαμε να δούμε σε μια ρομαντική κωμωδία.

Αθήνα: Odeon Όπερα, Γαλαξίας, Novacinema Odeon Μαρούσι, Village 15 Cinemas @ The Mall, Τρία Αστέρια 3D Digital, Άλσος Dolby Digital (Θερινός), Φοίβος Digital Cinema, Σινέ Πέραν Digital (Δημ. Κιν/φος) (Θερινός), Λάμπρος Κωνσταντάρας – Ρένα Βλαχοπούλου, Village Shopping And More, Odeon Starcity – Λ. Συγγρού, Village 9 Cinemas @ Faliro, Φιλίπ (Θερινός), Novacinema Odeon Γλυφάδα, Ρία Digital Cinema (Θερινός), Θησείον (Θερινός), Αττικόν Άλσος (Θερινός), Cine Ψυχικό Classique(Θερινός), Σινέ Γέρακας (Δημ. Κιν/φος) HD DIGITAL (Θερινός), Νανά Cinemax, Village Cinemas Athens Metro Mall – Ag. Dimitrios, Σίσσυ Digital Cinema (Θερινός), Άρτεμις (Δημ. Κιν/φος), Odeon Escape (πρώην Ster Cinemas Ίλιον), Village Cinemas Παγκράτι, Άρτεμις (Δημ. Κιν./φος) 3D Digital (Θερινός)

Θεσσαλονίκη: Village Center, Odeon Πλατεία, Odeon Μακεδονία, Cineplexx One Salonica, Σινέ Ναταλί (Θερινός)


Μπέργκμαν: Ενας Αιώνας/Searching for Ingmar Bergman

Γερμανία, Γαλλία, 2018 | 99′

Σκηνοθεσία: Μαργκαρέτε Φον Τρότα

Στο ντοκιμαντέρ «Μπέργκμαν: Ένας Αιώνας» η σκηνοθέτης Μαργκαρέτε φον Τρότα, που οι κριτικοί θεωρούν ότι στα έργα της υπάρχει μια πνευματική θεματολογική συγγένεια με τον μεγάλο σκηνοθέτη, ρίχνει μια ερευνητική ματιά στη ζωή και το έργο του σπουδαίου εικονοπλάστη που αναμείγνυε πάντα περίτεχνα τις ταινίες του με στοιχεία της προσωπικής του ζωής. Με τη βοήθεια των στενότερων συνεργατών του, καθώς και κινηματογραφιστών, η Μαργκαρέτε φον Τρότα προσπαθεί να αποτυπώσει τα βασικά μοτίβα και θέματα που διαπερνούν το έργο του Μπέργκμαν και τον τρόπο με τον οποίο έχει επηρεάσει το έργο σύγχρονων δημιουργών.

Αθήνα: Άστορ, Παναθήναια Θερινός, Ανδόρα, Ταινιοθήκη της Ελλάδος


Αλεξάντρ Νιέφσκι/Aleksandr Nevsky

Γερμανία, Γαλλία, 2038 | 87′

Σκηνοθεσία: Σεργκέι Αϊζενστάιν
Με τους: Νικολάι Τσερκάσοφ, Νικολάι Οχλάπκοφ, Βαλεντίνα Ιβάσοβα

Μετά τη νίκη του επί των Σουηδών στον ποταμό Νέβα, ο πρίγκιπας Αλεξάντρ Νιέφσκι έχει αποσυρθεί από τη στρατιωτική δράση. Όταν όμως το 1242 οι Τεύτονες ιππότες εισβάλλουν στη Ρωσία, επιστρέφει στη δράση, ανασυγκροτεί τον ρωσικό στρατό και αναλαμβάνει να τους αντιμετωπίσει στην παγωμένη λίμνη Τσουντ.

Αθήνα: Δαναός, Studio new star art cinema

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
Ένας «Banksy» στη Βενετία;
Η Bibliotheque στα θερινά σινεμά με 11 κλασικές ταινίες!