Skip to content

Το κόκκινο, αριθμημένο, συλλεκτικό βινύλιο των Wolfy Funk Project

AUTHOR

DATE

SHARE THIS ARTICLE

 

IMG_7657

Του Μάκη Καλλιάνη

Σήμερα το πρωί ξύπνησα στον καναπέ του σπιτιού, από ένα μήνυμα στο κινητό, από τα ΕΛΤΑ Μούδρου, σχετικά με την παραλαβή ενός δέματος. Με μεγάλη χαρά και ανυπομονησία έτρεξα να βρώ τον ταχυδρόμο να μου παραδώσει το φανταστικό δώρο των Wolfy Funk Project.

Τους Wolfy Funk Project τους γνώρισα για πρώτη φορά πριν από περίπου 9 μήνες, όταν και έκανα με τον Κωνσταντίνο Στάμου, τον μπασίστα του project, μία εξαιρετική συνέντευξη μέσω Skype, στον τότε stardustradio. Όποιος θέλει μπορεί να ακούσει την συνέντευξη εδώ. Οι Wolfy Funk είναι μία ιδιαίτερη μουσική κολεκτίβα, που απαρτίζεται από φοβερούς μουσικούς, που καταφέρνουν και συνδυάζουν άψογα την παραδοσιακή soul, funk με την hip hop, μέσα από ένα μοντέρνο μουσικό κανάλι.

Το 2014 συνέθεσαν το ντεμπούτο τους single “From Scratch” και με την βοήθεια των Alida SoulMama και Elephant Phinix ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2015 και το πρώτο τους άλμπουμ, πάντα υπό την Under A Groove.

Το δεματάκι που μου έστειλαν περιλαμβάνει το μαγικό, κόκκινο βινύλιο με τις δύο όψεις του “From Scratch”. Το original και το remix του Billa Qause. Είμαι πλέον ένας από τους 300 κατόχους αυτής της ειδικής έκδοσης βινύλιου και πιο συγκεκριμένα είμαι ο 204. Όποιος επιθυμεί να αποκτήσει κάποιο από τα υπόλοιπα θα τα βρεί στο μοναδικό δισκάδικο της Anazitisi Records! Στουρνάρα 4, Ανάκασα, Αγ Ανάργυροι.

Αξίζει να αναφέρω ακόμα, σχετικά με το From Scratch, ότι το artwork επιμελήθηκε ο Busybuilding και τυπώθηκε στο εξώφυλλο με τη χρήση μεταξοτυπίας πάνω σε ειδικά χαρτιά, curious matter desiree. Βραβεύτηκε επίσης το artwork με βραβείο Ermis Gold Award 2014 στην κατηγορία Design, Miscellaneous.

Δείτε παρακάτω ένα promo video των Wolfy Funk Project σχετικά με τον επερχόμενο, νέο τους δίσκο και ακούστε 4 από τα καινούρια τους κομμάτια.

Σας ευχαριστώ πολύ Wolfy Funk που μου χαρίσατε τον πιο όμορφο λύκο, που έχω ακούσει ever!

AUTHOR

Beater.gr

Loading...
“Ορέστης”. Η αρχαία τραγωδία του σήμερα.
Τα graffiti στο «φυτώριο» του Α.Π.Θ.